Allmänna villkor

Här kan du läsa igenom våra villkor

Läs igenom följande villkor innan beställning. Följande allmänna villkor gäller vid försäljning av produkter (”Produkt”, ”Produkten”) av Digital8Zone, org.nr. 550324-0953, (nedan ”Digital8Zone”), om inte annat särskilt överenskommits skriftligt mellan respektive konsument (”Kunden”) och Digital8Zone. Vid försäljning till Konsument tillämpar Digital8Zone de tvingande regler som följer av tillämplig lagstiftning, däribland lag (2005:59) om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Priser på webbsidan gäller inte alltid på vår fysiska butik om det inte anges.

Köp: Kunden och Digital8Zone träffar avtal först när kunden fått bekräftelse via e-post. Ifall en produkt utgått eller har sålts ut makuleras köp och kunden får tillbaka eventuellt betalda pengar, annan lösning kan avtalas om båda parter accepterar. Förpackningar på produkter varierar och kan i vissa fall inte stämma överens med bilden, själva produkten stämmer dock alltid med produktinformationen. Kunden har rätt till 14 dagars ångerrätt, ångerrätten gäller däremot inte vid tjänster som kunden i förväg accepterat och som redan har utförts, exempel på tjänster är reparation. Kunden står för eventuella fraktkostnader vid retur av produkten. Kunden ansvarar för produkten tills den når Digital8Zone och att den inte skadats under frakten. Digital8Zone har rätt till att uppdatera priser och lagerstatus kontinuerlig utan förvarning.

Återbetalning: För återbetalning och avbeställning så behöver kunden kontakta Digital8Zone. Avbeställning sker inom 12 timmar från den tid produkten beställs om varan inte skickats. Kunden har även 14 dagars ångerrätt på varan.

Garanti: Garantin gäller 90 dagar från fakturadatum. Garantin gäller inte varor som p.g.a yttre påverkan skadats, av kunden modifierats eller av kunden på nåt sätt har förändrats.