Sekretesspolicy

Här kan du läsa igenom vår sekretesspolicy.

1. Vad har vi för data om dig?

Det du delar med dig av när du kontaktar oss eller köper något hos oss eller av någon annan anledning kommit in till oss för att kunna hjälpa dig. Tex. kan det vara telefonnummer, adress eller namn osv som du lämnar in till oss. Kakor används för att anpassa hemsidan. Användaraktivitet kan även komma att spåras.

2. Varför har vi den informationen?

För att kunna kontakta dig, skicka varor, hantera beställningar eller på annat sätt hjälpa dig så behöver vi dessa uppgifter, och det är data som vi får av dig. Data används även för att visa relevanta produkter till dig.

3. Vad gör vi med din data?

Som vi förklarar (punkt 2) så använder vi dessa uppgifter för att kunna hantera beställningar, kontakta dig, skicka varor eller på annat sätt hjälpa dig. Vi delar endast adress och kontaktuppgifter med postleverantören för att kunna skicka ut varor. Annars ger vi aldrig ut information till tredje part utan ditt medvetande och godkännande. Då Kakor används på vår hemsida och även användarupplevelsen så kan dessa delas med våra partner.

4. Det är din data, endast din.

Du kan alltid genom att kontakta vi e-post fråga oss vilken information vi har om dig. Du kan även begära att data raderas när du vill, och då kommer vi radera din data så fort som möjligt.